Про нас.
Група “B2F” – це поєднання кількох успішних французьких компаній, що працюють у галузі хімічної та біохімічної промисловості.
Компанія «Hydrachim».
Компанія «Hydrachim» спеціалізується на біоцидах. До послуг користувачів пропонується великий вибір гігієнічних засобів, виготовлених на основі цих речовин. Сфера використання продукції «Hydrachim» широка і різноманітна.
Для комунальної галузі компанія пропонує засоби біоочистки стічних вод, засоби особистої гігієни, миючі та гігієнічні засоби, засоби для усунення запаху та ароматизації, дезінфікуючі засоби для обробки підлоги та інших поверхонь.
Для промисловості «Hydrachim» виробляє різноманітні засоби для дезінфекції у харчовій промисловості, миючі засобі для автотранспорту та дезінфектанти широкого застосування. Для сільського господарства пропонуються засоби для миття та дезінфекції доїльного обладнання, обробки води, миття поверхонь та різноманітні засоби гігієни для утримання тварин.
Компанія має власну мікробіологічну лабораторію та велику базу даних, що дає можливість постійно оптимізувати як формули, так і виробництво біоцидної продукції.
Компанія «Hydrapro».
Компанія «Hydrapro» спеціалізується на обробці води і пропонує широкий вибір порошків і таблеток для очищення та відбілювання води в штучних водоймах. Зазвичай їх використовують для обслуговування басейнів у різноманітних галузях сфери послуг та для боротьби з водоростями. Консультанти-спеціалісти компанії завжди допоможуть вибрати у різноманітності засобів найбільш оптимальний для типу басейну, його обладнання та пори року.
Компанія «France Culinaire Developpement».
Компанія «France Culinaire Developpement» позиціонує себе на ринку як незалежна лабораторія кулінарних досліджень. Команда професійних кулінарів та експертів-флейвористів створює для агро-харчової галузі та громадського харчування різноманітні ароматизатори, фірмові ароматичні сполуки та додатки до продуктів харчування. В колекції «France Culinaire Developpement» більше тисячі унікальних ароматів, і вона постійно поповнюється. Для створення нових ароматичних нот компанія використовує природні та синтетичні аромати. Пріоритетним у виробництві є максимальна ідентичність смаку та аромату натуральним аналогам. Компанія пропонує свою продукцію для різних галузей харчового виробництва: випічки, м'ясних та рибних страв, солодощів, тощо.
Розробники «France Culinaire Developpement» дотримуються принципу «чистого маркування». При розробці продукції перевага надається натуральним компонентам. Спеціалісти компанії докладають усіх зусиль, щоб уникнути використання добавок рослинного походження, що можуть бути потенційними алергенами. Значна увага приділяється також зниженню рівня цукру, солі та жирів.