Харчові ароматизатори для виробництва карамелі і цукерок.
Цукерки - солодкі миті життя
Цукерки! Чи знайдеться хоч одна людина, яка б їх не любив? Розкішні шоколадні - з темного, молочного або білого шоколаду, в коробках і розсипом, з ганашем, горіхами, мармеладом, праліне, вафлями, зефіром, суфле, помадкою, фруктовими наповнювачами, будь-якими уявлені начинками! Ніжні кульки з кокосом і вершковим кремом і твердий як камінь грильяж. М'які помадки і в'язкі довгограючі іриски. Смішні желейні ведмедики і пікантні мармеладні часточки. Прозорі як скло льодяники і хрусткі міцні карамельки ... Маленькі шматочки щастя, солодкі моменти радості в нашому житті, повної турбот і дрібних неприємностей. Як їх не любити?
Перші цукерки з'явилися ще за часів стародавнього Єгипту - тоді їх ліпили з звареної суміші фруктів, горіхів і меду. З появою цукру технології трохи змінилися, але принцип залишився тим же - і в країнах Сходу, і в Римській імперії, і в середньовічній Європі основою для ласощі залишалися все ті ж фрукти і горіхи, зацукровані або зварені в меду.
Прорив стався з відкриттям Америки. Поряд з картоплею і кукурудзою цивілізації ацтеків і майя збагатили європейську культуру новим напоєм з насіння дерева какао - шоколадом. Спочатку шоколад вживали тільки в рідкому вигляді, хоча на відміну від індіанців, які воліли «чоколатль» холодним і з перцем, європейські цінителі перетворили його в гарячий солодкий десерт. Довгий час шоколад залишався виключно напоєм, і тільки в 1828 році голландський хімік Конрад ван Гутен придумав спосіб екстракції олії какао, що дало можливість виготовляти твердий шоколад, придатний для виробництва цукерок.
Свою роль в розвитку кондитерської справи зіграло і відкриття технології промислового отримання цукру. До XIX століття його виробляли з тростини і завозили з Індії і Південної Америки, що робило цукор дорогим продуктом, недоступним для більшості населення. Нові технології дозволили отримувати цукор з місцевої сировини - цукрових буряків, і з їх вдосконаленням він набув широкого поширення і як окремий продукт, і як сировину для кондитерських виробів - цукерок і карамелі.
Харчові ароматизатори - частина сучасних технологій
За останні два століття виробництво цукерок зазнало значних змін і стало масовим і промисловим. Зрослі обсяги виробництва почали вимагати нових рішень, покликаних урізноманітнити і здешевити готову продукцію. І тоді кондитерська промисловість вдалася до допомоги сучасних досягнень хімії.
Харчові ароматизатори з'явилися в нашому житті порівняно недавно, але вже завдяки своїй ефективності швидко стали популярні серед виробників самих різних продуктів харчування. Якщо ви займаєтеся виробництвом цукерок і карамелі, то напевно добре знають про роль ароматизаторів в роботі вашої галузі. Важко придумати кращий спосіб надати готовим виробам яскравий смак і аромат, не знижуючи обсягів і темпів виробництва і не підвищуючи при цьому витрат. Звичайно, ароматизатори сильно розрізняються за якістю, і вибираючи цей вид сировини для свого виробництва, ви, звичайно ж, хотіли б поєднати високу якість і безпеку з розумними витратами. У цьому випадку компанія «Б2Ф Україна» може запропонувати вам оптимальний варіант - харчові ароматизатори французької фірми Robertet, яку ми офіційно представляємо в нашій країні. У нашому асортименті - широкий вибір ароматів самого різного призначення. Тут і фруктові аромати - лимон, диня, вишня, персик, полуниця, і інші. Також ми можемо запропонувати і специфічні аромати на різні випадки життя - шоколад, ром, імбир, пряжене молоко, ваніль.
Чому «Б2Ф Україна - це кращий вибір?
- Натуральний продукт завжди має перевагу! При виробництві своєї продукції компанія Robertet завжди віддає перевагу натуральним складовим перед синтетичними.
- Репутація - основа бренду! Robertet - одна з компаній з найдовшою історією в галузі. Більш як три покоління сім'ї вибудовували успішний бізнес ще з позаминулого століття, і тепер користуються заслуженою репутацією як у виробництві, так і в партнерських відносинах.
- Якість і надійність - наші пріоритети! Володіючи повним циклом виробництва, від вирощування сировини до відвантаження готової продукції, компанія має можливість надійно контролювати кожен етап виготовлення ароматизаторів, забезпечуючи максимальний рівень якості та безпеки.
- Питання екології - завжди важливі! Компанія дотримується принципів екологічної безпеки як по відношенню до використовуваній сировині, так і до навколишнього середовища.
- Ефективність - найкраща економія! Постійне вдосконалення технологій переробки та екстракції і розробка інновацій дозволяють домогтися зниження собівартості натуральних ароматизаторів за рахунок ефективності виробництва. А пряме співробітництво «Б2Ф Україна» з виробником виключає зайвих посередників, що дає ще більшу економію.
Ви - виробник солодощів, і вас турбує різноманітність і якість вашої продукції? Звертайтеся на сайт компанії «Б2Ф Україна» і придбайте харчові ароматизатори Robertet від кращих європейських виробників - ваші покупці не будуть розчаровані!